Cantina di Marzo werd opgericht door Scipione di Marzo in 1647. Hij ontvluchtte zijn geboorteplaats San Paolo Belsito en vestigde zich in Tufo. Daar is hij zijn wijndomein gestart, wat tot op de dag van vandaag binnen de familie is gebleven. In 1866 kwam men per toeval tot de ontdekking dat het gebied rijk was aan zwavel. Vanaf toen tot aan 1980 is het wijnbedrijf actief gecombineerd met een zwavelmijn, waar wel 500 mensen in dienst waren. Dit heeft gezorgd voor veel welvaart en heeft de familie di Marzo een vooraanstaande rol geven in de regio. Uit de familie di Marzo komen door de eeuwen heen meerdere parlementsleden en senators.
Tegenwoordig staat het wijndomein onder de leiding van Filippo di Somma. Zijn moeder was een di Marzo. Hij runt het bedrijf met zijn zoon Ferrante en zijn dochter Maria Giovianna. Samen hebben zij het doel de beste Greco di Tufo te maken en alle wijnen tot een niveau te brengen dat de 400 jaar oude traditie toont. Cantina di Marzo is één van de oudste wijndomeinen van Italië en de eerste die Greco di Tufo produceerde. In 2018 kreeg hun Greco di Tufo Tei Bicchieri van de Gambero Rosso.
Het domein bestaat uit 23 hectaren. De wijngaarden liggen op heuvels rondom Tufo op een hoogte tussen de 250 en 500 meter boven de zeespiegel. De bodem bestaat voornamelijk uit zwavel, klei en kalksteen. Bijna alle wijngaarden kijken uit op het zuidwesten.