Christoph Buisson is in 1996 begonnen met het maken van wijn. Hij werkt dus al zo'n 20-30 jaar in de wijn. Naast zijn eigen wijngaarden (15%) huurde hij wijngaarden (85%). Sinds 8 jaar heeft hij echter geen eigen wijngaarden meer, hij heeft al zijn wijngaarden verkocht. Hij wil graag alleen werken en heeft geen personeel in dienst. Het bewerken van zijn wijngaarden gaf hem, naast de vinificatie en de verkoop, teveel stress en dat heeft hem doen besluiten om zijn wijngaarden te verkopen en alleen nog wijn te maken van ingekochte druiven. Christoph is dus eigenlijk een 'mini négociant'. Met minder stress maakt hij nog steeds 25.000 flessen per jaar.
Saint Romain is een onderschatte appelatie. De wijngaarden liggen in een soort amfitheater, met de beste hellingen gelegen op rotsachtige flanken met bodem van 'limestone'.
Zijn witte wijnen krijgen allemaal een koude inweking ('maceration froide') van ongeveer 15 dagen. De ontsteelde druiven worden dan voor die tijd terug gekoeld naar 5 graden Celsius. Daarna wordt de kelder opgewarmd en begint de spontane fermentatie in beton of inox. De Saint-Romain rijpt 15 maanden, waarvan 12 maanden in barrique (slechts 10 a 15% nieuw hout) en 3 maanden in cuve op de lie. Deze wijn kenmerkt zich door het rijpe Chardonnay fruit gecombineerd met een flinke dosis mineraliteit (calcaire). Ook de Chassagne Montrachet rijpt 12 maanden op hout (waarvan 50% nieuw hout en 50% gebruikt barrique van 1 jaar oud), en daarna nog 3 maanden op de lie in een Inox tank. Christophe voert dan meerdere malen battonage uit om de wijn wat meer rondeur en body te geven. De Chassagne is beduidend krachtiger dan de witte Saint-Romain.
De rode wijnen krijgen een 'maceratie' van ongeveer 4 weken en krijgen daardoor een behoorlijke extractie. De wijnen rijpen 12 maanden op barrique (85% is 5-6 jaar oud en slechts 15% is nieuw hout) en worden ongefilterd gebotteld. Zijn wijnen zijn vaak direct drinkbaar, en tonen het gulle fruit van de Pinot Noire. De Auxey-Duresses wordt gekenmerkt door diep en donker zwart fruit, zoals bramen en zwarte bessen en toont gelijkenissen met de rustieke wijnen uit Pommard en Volnay, terwijl de Savigny-lès-Beaune de vrouwelijke kanten van de Pinot Noir toont, en meer finesse, rondeur en elegantie en mineraliteit brengt.